رئیس هیئت مدیره مجمع خیرین سلامت دزفول کمک های خیرین این شهرستان به حوزه بهداشت و درمان در ۱۲ سال اخیر را بیش از ۱۴۰ میلیارد تومان اعلام کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان، دکتر علیرضا مجدی نسب گفت: مجمع خیرین سلامت کشور در سال ۱۳۸۷ با رهنمودهای رهبری باهدف هدایت اصولی و ساماندهی مشارکتهای مردمی در تامین نیازهای بهداشتی، درمانی و آموزش پزشکی آغاز به کار کرد.
وی افزود: مجمع خیرین سلامت بازوان مردمی دانشگاههای علوم پزشکی هستند که در یک مجموعه مردمی حضور خیرین را در عرصههای مختلف سلامت هدفمند، قانونمند و اجرایی میکند.
دکتر مجدی نسب وقف، تاسیس و تامین مراکز درمانی در دزفول را از ویژگیهای مردم این شهرستان برشمرد و ادامه داد: وجود علمای بزرگ به ویژه شیخ انصاری باعث شده دزفول با دارالمومنین معرفی شود و ثمره آن حس مسئولیت عمیق همشهریان نسبت به حل مشکلات جامعه و همنوعان است که باعث شده مردم از قدیم نسبت به رفع نیازهای شهر اقدام کنند.
این مقام مسئول میگوید: مجامع خیریه متعددی مانند؛ خیرین مدرسه ساز، سلامت، امنیت، کتابخانه ساز، مسجدساز، بیمارستان ساز و دانشگاه ساز در دزفول وجود دارد که وجود آنها نشان از حس مسئولیت پذیری مردم این شهرستان نسبت به مشکلات همنوعان است.
رئیس هیئت مدیره مجمع خیرین سلامت دزفول اضافه کرد: کمکهای مردم شهرستان به قدری است که همه بیمارستانهای آن تا قبل از انقلاب را خیرین ساختند، البته در کنار مجمعها، سمنها نیز دستگیری از افراد نیازمند جامعه را به عهده دارند.
وی حضور چشمگیر مردم دزفول در همه صحنههای دفاع مقدس را عامل لقب گذاری این شهرستان به پایتخت مقاومت دانست و افزود: مجمع خیرین سلامت دزفول از سال ۹۰ شروع به کار کرد و دارای ۱۱۵ عضو هیئت امنا است و ریاست آن را امام جمعه بر عهده دارد.
دکتر مجدی نسب با بیان اینکه این مجمع از ظرفیت بسیار بزرگ خیرین با کار علمی استفاده میکند، ادامه داد: انسجامی که در مجمع ایجاد شده باعث شناسایی، دسته بندی و اولویت بندی نیازهای دانشگاه علوم پزشکی دزفول شده تا پس از آن مجوزها را دریافت کنند و در اختیار خیرین قرار گیرند.
وی میگوید: در ۱۲ سال اخیر ۲۸ واحد ساختمانی با زیربنای ۱۶ هزار مترمربع از سوی خیرین سلامت ساخته و تحویل دانشگاه علوم پزشکی دزفول شده که مجموع ریالی کمکهای خیرین به جز اهدای زمین رایگان به بیش از ۱۲۰ میلیارد تومان رسیده است.
دکتر مجدی نسب اهدای تجهیزات پزشکی به ویژه در دوران کرونا با ارزش ۷ میلیارد تومان، اهدای تجهیزات غیرپزشکی با ارزش ۲ میلیارد تومان و کمکهای اهدایی به انجمنهای بیماران خاص با ارزش بیش از ۲ میلیارد تومان از دیگر کمکهای خیرین سلامت برشمرد.
وی مجموع کمکهای خیرین سلامت در حوزههای مختلف را ۱۴۰ میلیارد تومان اعلام و اضافه کرد: خیرین دزفول نه تنها در تامین نیازمندیهای دانشگاه علوم پزشکی دزفول به صورت هدفمند و سازماندهی از سوی مجمع ورود کردند بلکه کمکهای خود را به شهرهای همجوار و خارج استان از طریق مجمع اهدا کردند.