مدیرعامل پژوهشکده دزفول شناسی: یک هزار صفحه مستند برای ثبت جهانی کرانه فرهنگی دز آماده سازی شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان ، عباس چراغ چشم گفت: با هدف ثبت آثار تاریخی از جمله پل باستانی دزفول در فهرست آثار جهانی، تدوین پرونده این آثار به نام کرانه فرهنگی دز در دستور کار قرار گرفته است.
وی افزود: برای تکمیل این پرونده و ارائه به یونسکو یک هزار صفحه مستند از آثار تاریخی دزفول آماده سازی و تدوین شده است.
مدیرعامل پژوهشکده دزفول شناسی ادامه داد: دزفول پایتخت فرهنگ، تمدن، عقلانیت، مرجعیت میباشد و این شهرستان دارای مراجع و اندیشمندان برجستهای در سطح جهان اسلام از جمله شیخ مرتضی انصاری است که جمع آوری تمام آثار این اندیشمندان توسط پژوهشکده آغاز شده است.
چراغ چشم بیان کرد:دزفول دارای هفت هزار سال تاریخ، شهر آجرها، پایتخت مقاومت و یکی از قطبهای مهم کشاورزی کشور است که البته تنها گوشهای از ظرفیتهای این شهر هستند.
وی با تاکید بر اینکه پژوهشکده دزفول شناسی به دنبال کار علمی و فرهنگی است، افزود: آماده سازی منزل مرحوم دکتر ملک آسا در زمینی به مساحت ۴۰۰ مترمربع در سه طبقه و زیربنای یک هزار مترمربع توسط فرزندان این دکتر برجسته برای این پژوهشکده در حال انجام که تاکنون ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
مدیر عامل پژوهشکده دزفول شناسی ادامه داد: چال کندی و دریاچه تمی با پیگیریهای انجام شده و ارایه مستندات به نام دزفول در وزارت کشور ثبت شده است.