نخستین گوساله گوزن زرد ایرانی در سال ۱۴۰۲ در سایت پرورش و نگهداری گوزن زرد شهرستان ارسنجان متولد شد.
او ادامه داد: همه تمهیدات لازم برای فراهم شدن شرایط امن و ایمن زیست گوزن زرد ایرانی در سایت ارسنجان پیش بینی شده است.
ابراهیمی با اشاره به اینکه سایت احیا و تکثیر گوزن زرد ایرانی در ارسنجان این روزها زیستگاهی مناسب برای این دسته از حیوانات و حیات وحش است، افزود: سایت احیا، تکثیر و پرورش گوزن زرد به مساحت حدود ۳۰۰ هکتار در ۸ کیلومتری شرق شهر ارسنجان در جنگل خلیل بیگ واقع شده و زیستگاهی مناسب برای پرورش گونه گوزن زرد است.
رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ارسنجان اضافه کرد: گوزن زرد ایرانی از نظر حفاظتی از سوی سازمان بین المللی حیات وحش جزو گونههای در معرض خطر انقراض اعلام شده و در سالهای گذشته با ایجاد شرایط امن و ایمن در پهنه زیست محیطی نگهداری گوزن زرد جمعیت این گونه کمیاب در حال افزایش است.
او افزود: تعداد گوزن زرد در این سایت به علت نبود تعارضات از جمله گونه پلنگ، فراهم شدن امنیت، تغذیه و توزیع علوفه در فصول خشک سال، پایش و گشت و کنترل و مدیریت بهینه، رشد نسبتا مطلوب و خوبی داشته است.
ابراهیمی ادامه داد: سایت احیا، تکثیر و پرورش گوزن از سال ۹۰ با تعداد ۷ راس گوزن زرد فعالیت خود را شروع کرد و اکنون یکی از سایتهای موفق کشور در زادآوری این گونه منحصر بفرد است.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست ارسنجان گفت: امنیت و پویایی یکی از شاخصههای منحصر بفرد این سایت در بین سایر سایتهای احیا و پرورش کشور است و در حال حاضر از آن به عنوان سایت مولد یاد میشود.