بیش از ۴۵۰ تن سیر امسال در مزارع میاندورود تولید میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران،سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی میاندورود با اشاره به کاشت سیر در ۴۷ هکتار زمین کشاورزی این شهرستان، گفت: پیش بینی میشود با میانگین عملکرد ۱۰ تن در هکتار، در این سطح ۴۷۰ تن سیر تولید شود.
محمدباقر اسفندیاری کلایی با بیان اینکه سیر قرمز، صورتی، سفید و محلی از ارقام سیر مورد کشت در این شهرستان است، افزود: سیر گیاهی است علفی و دائمی که ساقه آن تا ارتفاع ۴۰ سانتیمتر نیز میرسد، قسمت زیر زمینی آن متورم و مرکب از ۵ تا ۱۲ قطعه و محصور در غشاهای نازک و ظریف به رنگ خاکستری مایل به سفید است.
وی درباره خواص سیر نیز خاطرنشان کرد: سیر سرشار از فولیک اسید، ویتامین C، کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم و مقدار کمی روی و ویتامینهای B۲، B۱ و B۳ بوده و در درمان بیماریهایی مانند کاهش فشار خون بالا، کاهش تصلب شریان، کاهش ابتلا به سرطان ها، کاهش عفونت قارچی، پیشگیری از آلزایمر و زوال عقل، افزایش میل جنسی و توان جسمی به ویژه در ورزشکاران، درمان ریزش مو، حفظ سلامت استخوان به ویژه در زنان یائسه، لاغری و کاهش وزن و درمان سرماخوردگی موثر است.