نویسنده یکی از داستانهای کتاب «سیل یام» گفت: این کتاب مجموعهای گروهی است که برمبنای بازنمایی شخصیت امام خمینی (ره) در بین مردم و در طول تاریخ قبل و بعد از انقلاب اسلامی میپردازد.
وی افزود: کتاب سیل یام رمان نیست، مجموعهای از داستانهای کوتاهی است که از شخصیتی در این داستان استفاده شده است که همه در پی کشف آن هستند تا به پیروی از انقلاب امام خمینی (ره) انقلابی جدید در سرزمین کشمیر ایجاد کنند.
نویسنده کتاب سیل یام گفت: داستان "نگاه خورشید" در این کتاب روایت اول شخص دارد و درباره شخصیت ثانوی دیگری است که به مرور در داستان شناخته میشود. با وجود آشنای کمتر نسل جدید با شخصیت امام خمینی، اما جوانان با کمی تحقیق و آثاری که در این باره وجود دارد، میتوانند با شخصیت امام خمینی (ره) بیشتر آشنا شوند.
عبدالوهاب افزود: امام خمینی (ره) شخصیتی تمام نشدنی دارد که به زمان و مکان خاصی محدود نمیشود. شخصیت وی ریشه در فرهنگ و تاریخ کشورمان دارد که با وجود آثار مختلفی که منتشر شده است، میتوانیم بیشتر درباره آن بدانیم.
وی افزود: همیشه این دغدغه را داشتم که چطور شخصیت امام را برای نسل جدید بازنمایی کنم و به آن بپردازم. هنوز آثار و برکات این شخصیت وجود دارد و ما همچنان میتوانیم درباره اش بگوییم و بنویسیم.
کتاب سیل یام مجموعه داستانهایی درباره امام خمینی (ره) است که جمعی از نویسندگان آن را نوشته اند و محمد قائم خانی آن را گردآوری کرده است. این کتاب را دفتر نشر معارف سال ۱۴۰۱ منتشر کرده است.