مدرس دانشکده طب سنتی گفت: فشارخون به دو نوع فشارخون گرم و سرد تقسیم میشود که برای رفع هر کدام تدابیر خاصی وجود دارد اما مصرف سیب برای اصلاح هر دو نوع فشارخون موثر است.
مدرس دانشکده طب سنتی گفت: سکتههای قلبی، مغزی و خونریزی به دلیل فشارخون بالا ناشی از افزایش خون در بدن است اما اگر این تدابیری دارد که کم کردن خون به وسیله خون دادن و فصد مفید است و به این صورت خون را از سمت سر به قسمتهای دیگر بدن مثل پا هدایت میکنند البته میتوان حجامت کرد که زمانهای خاصی هم دارد.
"غلامرضا کردافشاری" تاکید کرد: مصرف موادغذایی که جوشش خون را در مزاجهای گرم فرو مینشاند. نسخهای که زکریای رازی در کتاب الحاوی برای درمان اینگونه فشارخون آورده، این است که تخم گشنیز نیم کوب را یک هفته یا ده روز یا ماه به صورت خیس کنند و بعد شیره آن را بکشند و مصرف کنند. روزی یکی دوبار این کار را انجام دهند به بهبودی فشار خونشان کمک میکند.
این مدرس دانشکده طب سنتی تصریح کرد: افراد با فشار خون بالا شربت لیمو یا شربت زرشک مصرف کنند که جوشش و حرارت خون را کاهش دهد همچنین مصرف کاسنی برای این افراد مفید است؛ این افراد میتوانند ماءالجبن و ماءالشعیر طبی مصرف کنند.
"غلامرضا کردافشاری" گفت: خود سیب میتواند فشار خون را اصلاح کند، در رفع فشارخونهای گرم خیلی تدابیر وجود دارد، حلیله زرد میتواند موثر باشد و فشارخون گرم را حرارت را فرو مینشاند.
این مدرس دانشکده طب سنتی افزود: برای رفع فشارخونهای سرد توصیه می شود شبی 5 گرم حلیله سیاه خورده و پودر شود و همچنین میتوانند با عسل یا غذای دیگر مخلوط و مصرف کنند یا این که توصیه شده از سیاه دانه استفاده کنند.
"غلامرضا کردافشاری" خاطرنشان کرد: به لیمو گیاه معطر و خوشمزه است که در فشارخونهای سرد مؤثر است و استفاده از غذاهای مختلف مثل سوپ هایی که با گشنیز طبخ میشود، همچنین رژیم سیب و کم غذا خوردن و ورزش کردن میتوانند برای رفع فشارخون باشد.