مدیر گروه سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: در ماه مبارک رمضان از هزار و ۶۰۰ مسجد، حسینیه و محلهای برگزاری مراسمات مذهبی بازرسی شد.
وی گفت: همچنین در طرح سلامت رمضان تعداد بیست هزار بازدید از مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و سامانههای آبرسانی صورت گرفته است که بیش از ۷ هزار کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیر بهداشتی در استان کشف و معدوم شد.
مدیر گروه سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان افزود: از اماکن فروش زولبیا، بامیه، آش و حلیم ۳۲۰ نمونه برداری و برای کنترل مواد غذایی به آزمایشگاه غذا و دارو ارسال شد.
دکتر مریدی گفت: در این بازدیدها، بیش از ۸۰ واحد متخلف به مراجع قضایی معرفی و تعداد ۵۰ واحد متخلف نیز پلمب شد.
بیشتربخوانید: تداوم طرح نظارت بر بازار هرمزگان تا پایان ماه رمضان
وی گفت: در این طرح تعداد ۱۳ هزار مورد کلرسنجی و ۳۲۴ نمونه برداری از آب شرب مصرفی صورت گرفته است.
دکتر مریدی افزود: ۲۰ هزار و ۷۷۷ مورد سنجش مواد غذایی در طرح سلامت نیز صورت گرفته است.