بررسی و تأیید «بررسی لایحه مجوز به شهرداری جهت از رده خارج کردن امول منقول مستعمل تحویلی» به جلسه بعدی شورا موکول شد.
رئیس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران افزود: مقرر شده که تا سقف یک میلیارد تومان، انتقال اموالی که مستهلک شده و باید از لیست اموال خارج شود، بوروکراسی نداشته باشد و شهرداری بر اساس تصویب در کمیتهای این اختیار را داشته باشد که اموال را انتقال دهد.
ناصر امانی عضو شورای اسلامی شهر تهران تأکید کرد: پیشنهاد بنده این است که با کلیات موافقت شود و تبصرهای در نظر بگیریم که بر اساس آن وقتی لیست قطعی شد در شورا مورد رأی گیری قرار بگیرد تا مشخص شود که چه اقلامی به چه نهادهایی تحویل داده خواهد شد.
سید جعفر تشکری هاشمی رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل عمومی شورا نیز با بیان اینکه قیمت اقلام بر اساس نظر کارشناسی مشخص شود، گفت: ممکن است ارزش دفتری این اقلام مبلغ پایینی باشد و باید بر اساس نرخ کارشناسی، تحویل اقلام صورت بگیرد.
مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: وقتی اقلام مستهلک میشود سالیانه به مزایده گذاشته میشود؛ بنابراین، چون این اقلام قیمت داشته و واگذاری آن به سایر شهرها مشکل دارد، در فرمانداری با ایراد مواجه خواهد شد.
وی با تأکید بر اینکه در سطح شهر تهران ارائه وسایل به دستگاههای دولتی و مؤسسات خیریه منعی ندارد، اما تحویل به شهرهای دیگر با اشکال روبه رو خواهد شد، تصریح کرد: در مواردی برخی شهرها درخواست اتوبوس مستعمل دارند و پاسخ ما این است که جز شرکت اتوبوسرانی، فضایی دیگر نمیتواند از آنها استفاده کند و وقتی مستعمل شود دیگر کاربرد نخواهد داشت.
مهدی چمران گفت: پیشنهاد ما این است که وضعیت موارد قبلی و همچنین اقلام آینده نیز مشخص شود تا دست شهرداری برای تحویل مستعملات باز باشد.