به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما، از رام الله، در روستای تِل در شمال کرانه باختری به دیدار «عایشه مصلح» رفتیم. او اهل کرانه باختری است و در سال ۲۰۰۴ با غسان از اهالی غزه آشنا شد. آنها در کرانه باختری ازدواج کردند، اما چون نشانی محل سکونت همسرش غسان، نوار غزه ثبت شده، اشغالگران غسان را از کرانه باختری بیرون رانده و به غزه تبعید کردند.
این زن، برای ملاقات همسرش در غزه، باید از کرانه باختری به اردن و از آنجا به مصر و سپس به غزه برود. او پس از اینکه سالها به این شکل زندگی کرده حالا سه سال است که اشغالگران دیگر به او اجازه نمیدهند با فرزندانش به ملاقات همسرش در غزه بروند.
هیچیک از مدارک و اسناد رسمی، اشغالگران را متقاعد نکرد که به شوهر این زن، سند فلسطینی برای سکونت در کرانه باختری بدهند. آن چیزی که عایشه و هزاران خانواده فلسطینی میخواهند این است که اشغالگران تغییر نشانی در شناسنامه را بپذیرند تا اعضای یک خانواده فلسطینی بتوانند در یک خانه زندگی کنند.
بیش از ده هزار نفر از اعضای خانوادههای فلسطینی از زندگی مشترک محروم هستند. ماجرا این است که برخی زنان فلسطینی که در کشورهای عربی زندگی میکنند و با فلسطینیهای کرانه باختری ازدواج کرده اند، اشغالگران از دادن هویت به آنها خودداری میکنند به همین علت آنها نمیتوانند با خانواده هایشان ملاقات کنند. هریک از این فلسطینیان نیز چنانچه در ایست بازرسیهای نظامی گرفتار شوند، صهیونیستها او را به خارج از فلسطین تبعید میکنند......
اظهارات:
۱- عایشه بن حمد
۲- یوسف فرزند غسان
۳- روز فرزند غسان
۴- شهروند
۵- شهروند