نویسنده و پژوهشگر خوزستانی توضیحاتی درخصوص کتاب سیل و سردار و سایر کتابهای مرتبط با حضور سردار شهید سلیمانی در سیل خوزستان ارائه کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان خوزستان، محمد علی بخشی پور گفت: در بررسیهایی که از سال ۱۳۹۵ در مرکز فرهنگی رسانه بیداری و دبیرخانه جشنواره عمار انجام شد، متوجه شدیم که تعداد زیادی تولیدکننده آثار فرهنگی در خوزستان و اهواز داریم، اما ماده اولیه برای استخراج این آثار در استان کافی نیست.
وی افزود: از سال ۱۳۹۶ نیز دفتر تاریخ شفاهی اهواز به صورت رسمی کار خود را زیر نظر مرکز فرهنگی رسانه بیداری که از سال ۱۳۸۹ با کار توزیع آثار جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی فعالیت میکرد، آغاز کردیم.
آقای علی بخشی پور ادامه داد: روزهایی در تاریخ رقم میخورند که ایام الله هستند و باید در تاریخ این مرز و بوم و خوزستان ماندگار شوند، مانند رحلت امام خمینی (ره) که از افراد دهه ۳۰ تا ۶۰ از آن روز خاطره دارند، ولی خاطرههای آنها در تاریخ ثبت نشده است، این درحالی است که شاهد تحریف برخی وقایعی تاریخی هستیم.
نویسنده و پژوهشگر خوزستانی میگوید: باتوجه به اتفاقهای عجیبی که در کشور عراق و یک روز پس از شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس افتاد و مردم به خیابانهای آمدند و عزاداری کردند، عدهای از دست نشاندههای آمریکا به شادی و هلهله پرداختند و این موضوع تیتر اول رسانههای جهانی شد تا نشان دهند که شهادت سرداران جبهه مقاومت باعث خوشحالی مردم عراق شده است.
وی افزود: به همین سبب به منظور جلوگیری از تحریف وقایع، خاطرات مردم هر استان از تشییع سردار سلیمانی در هر استان را جمع آوری کردیم و در قالب یک کتاب با عنوان " بر شانههای کارون" چاپ و منتشر و واکنش مردم، کارهای مردم از هر قومیت و زبانی پس از شنیدن خبر شهادت سردار دلها را بیان کردیم.
آقای علی بخشی پور ادامه داد: کتابی که ممتاز شد و خوزستانیها باید از محتوای آن مطلع باشند، کتاب "سیل و سردار" است، از همان روزهای ابتدایی وقوع سیل در استان و زمانیکه همه نگران بودند خانه هایشان زیر آب برود و جانشان در خطر بود، حاج قاسم وارد منطقه شد و مرهم نگرانیهای مردم شد.
فعال فرهنگی در خوزستان میگوید: یکی از صفات مردم این استان، خونگرمی است و یک خوزستانی هیچگاه فداکاری و نگاه پرمهر سردار سلیمانی به مردم محله عامری اهواز، ذوالفقاری آبادان، روستاهای سیلزده و بوسه زدن بر دست پیرمرد روستایی را فراموش نمیکند، بنابراین در سال ۱۳۹۹ و چندماه مانده به سالگرد شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی تصمیم گرفتیم کتاب "سیل و سردار" را که برگرفته از خاطرات مردم و حضور حاج قاسم در مناطق سیلزده خوزستان است را بنویسیم و چاپ کنیم.
وی گفت: باتوجه به فرمایش مقام معظم رهبری که از سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی به عنوان یک مکتب یاد میکند، خواندن این کتاب را به مسئولان پیشنهاد میدهیم تا متوجه شوند با مردم بودن و برای مردم بودن به چه معناست و "مکتب سلیمانی" را سرلوحه کار خود قرار دهند.