هزار طلبه و دانشجو در مسجد مقدس جمکران با شعار زن، بندگی و خانواده مهدوی زنجیره انسانی تشکیل دادند تا با امام زمان خود عهد ببندند.
خانم شریفی افزود: این بانوان با سر دادن شعار لبیک یا مهدی از مسئولان خواستار توجه به موضوع حجاب و عفاف هستند.
در این مراسم عهدنامهای چند بندی در حوزه حجاب و عفاف قرائت شد:
۱- حضور گشتهای نیروی انتظامی در مکانهای عمومی و پر رفت و آمد، مراکز خرید، بوستانها، تفرجگاههای داخل و خارج از شهرها و مهیا کردن شرایط حضور گشتهای مردمی بسیج و حمایت قانونی و اجرایی از آنها
۲- اجباری شدن رعایت حجاب اسلامی در ادارهجات دولتی و خدمات عمومی
۳-الزام رعایت حجاب اسلامی و عفاف توسط دختران و پسران در دانشگاهها، مراکز علمی و آموزشی
۴-ایجاد مکان مناسب مخصوص دوچرخه سواری بانوان و جلوگیری از دوچرخه سواری آنان با پوشش ناصحیح در مکانهای عمومی
تذکر و برخورد قانونی با بانوانی که در خیابان و بوستانها، خودروی شخصی یا عمومی، کم حجاب یا بدون حجاب اسلامی هستند از طریق نگهبانان بوستانها، تخلف انگاری و برخورد مأموران راهنمایی و رانندگی، برخورد قاطع نهادهای قضایی و حکومتی….
۵. برخورد قاطع با سگگردانی خیابانی توسط افرادی که به احکام اسلام بیتوجه هستند.
۶ - برخورد با مزاحمتهای صوتی خلاف عرف مانند باندهای قوی برخی ماشینها و ترویج غنا و موسیقی مبتذل.
۷ - نظارت بر برگزاری همایشها، کنسرتها و مراسمها در سالنها، تالارها و آمفیتئاترها، همچنین بازنگری جدی بر شیوهنامه یا ضوابط اجرایی برگزار کنندگان و مدعوین اینگونه برنامهها به منظور مقابله هنجارشکنی و بیتوجهی به عفاف و حجاب اسلامی اعمال گردد.
۸- یکی از مصادیق بیحیایی و بیعفتی، فروش پوشاک زنانه توسط فروشندگان مرد و یازن بیحجاب با الگوهای پوشش مانکنگونه در ملأ عام و یا در پاساژها و مجتمعهای تجاری بدون هیچگونه محدودیت یا تدابیر ویژه در معرض نمایش قرار نگرفتن البسه یاد شده است. مسئولان اجرایی و نظارتی باید ضمن برخورد با موارد عدیده تخلف در این زمینه، قوانین و دستورالعملهای مربوطه را به صورت قاطع اعلام و اعمال نمایند.
۹- پوشش برخی از فروشندگان زن در مغازهها آن چنان نامناسب است که تداعیگر هدف دشمنان در استفاده ابزاری از زنان در جلب و جذب مشتری و حضور آنان در برخی از مشاغل غیرضروری از جمله فروشندگی است. از مسئولان مربوطه انتظار میرود ضمن برخورد با فروشندگان هنجارشکن و بیحجاب، قوانین و تدابیر پیشگیرانه را در این زمینه اتخاذ و اعمال نمایند.
۱۰- امید است رسیدگی فوری و قاطعانه مسئولان نسبت به موارد سه گانه فوق، به حکم تکلیف مؤکد قانون مجازات اسلامی، قانون ساماندهی مد و لباس، مصوبه ۴۲۷ شورای عالی انقلاب فرهنگی و دیگر قوانین و دستورالعملهای اجرایی حوزه عفاف و حجاب زمینه را برای ارتقاء وضعیت مطلوب «حجاب و عفاف» و از ترویج بیش از پیش فرهنگ برهنگی و لاابالیگری درسراسر کشور جلوگیری نماید.
۱۱. در پایان خواستار اجرای کامل و قاطعانه طرح جامع عفاف و حجاب از سوی وزارت کشور با مسئولیت قرارگاه اجرایی «ستاد ۲۱ تیرماه» ستاد امر به معروف و نهی از منکر هستیم.
جمع کثیری از اساتید، دانشجویان، طلاب، فعالان فرهنگی و بانوان فرهیخته ایران اسلامی