امام جمعه همدان گفت: همه مسئولان باید با خود مرور کنند که یک روز در پیشگاه الهی به عملکرد خود نسبت به کارها و وظایف قانونی شان پاسخگو هستند.
او افزود: نباید درصدی از پولداران با رانتخواری، اختلاس و مفسده اقتصادی به خوشگذرانی خود برسند و بقیه مردم تماشاچی باشند، بلکه تقسیم ثروت باید در جامعه عادلانه اتفاق بیفتد.
خطیب جمعه همدان تصریح کرد: مردم در سال ۵۸ به جمهوری اسلامی رأی دادند تا مسئولان در مشی سیاسی، اقتصادی و شئون اجتماعی قوانین الهی را رعایت کنند و زمامداران و مسئولان، خادم مردم و در کنار مردم باشند و احکام اسلام را در جامعه اجرا کنند و بنای آنها این بود که از احکام شریعت تخلف نشود.
نماینده ولی فقیه در استان با بیان اینکه یکی از نکات در درون رأی به جمهوری اسلامی اجرای آموزههای دینی در مسأله اقتصاد است، تاکید کرد: اسلام معتقد است باید در جامعه عدالت اقتصادی وجود داشته باشد و نباید ثروت در جامعه در دست یک عده قارونصفت اسیر و منحصر با عدهای خاص شود.
شعبانی موثقی گفت: اگر در جایی دیدید که میلیاردها انباشته شده و درصدی قارونوار زندگی میکنند و بقیه مردم حتی زندگی روزمره خود را نمیتوانند اداره کنند، این یک تبعیض اقتصادی در جامعه است، این اسلام نیست بلکه یک کالای تقلبی است.
او با تأکید بر اینکه اسلام اجازه نمیدهد در جامعه تبعیض عمیق اقتصادی ایجاد شود، افزود: اسلام با انباشته شدن ثروت در دست عدهای قارون صفت مخالف است، چنانچه رهبر معظم انقلاب در سخنرانی اخیر خود در بین کارگزاران نظام و نیز سخنرانی عید نوروز اشارههای مهمی به مبانی اقتصادی اسلامی داشتند.
خطیب جمعه همدان با اشاره به اینکه عمل به اسلام نیازمند حرکت اسلامیون انقلابی است، تاکید کرد: بنا بر فرمایش مقام معظم رهبری، اقتصاد باید مردمی سازی شود چرا که مردمی سازی اقتصاد به عدالت اقتصادی کمک خواهد کرد.
شعبانی موثقی عملکرد دولت در مباحث زیر ساختی را قابل تقدیر دانست و افزود: در کنار این فعالیتها باید به معیشت روزمره مردم نیز توجه شود.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان همچنین با مقایسه سینما در دهههای ۶۰، ۷۰ و ۸۰ گفت: گاهی جشنوارههای سینمایی به محلی برای عرضه مدهای لباس تبدیل شده است.
حجت الاسلام والمسلمین شعبانی موثقی در بخش دیگری از خطبهها تصریح کرد: در مراسمهای شبهای قدر، متولیان برای تقویت باورهای دینی جامعه برنامه ریزی کنند.
علیرضا قاسمی فرزاد در تشریح برخی از اهم اقدامات انجام شده در همدان افزود: این استان با بحران آب مواجه بود که با حمایت بی دریغ رئیس جمهور ابرپروژه تامین آب آشامیدنی شهر همدان به سرانجام رسید.
استاندار همدان تأکید کرد: طرح تأمین آب همدان که در طول ۱۷ سال تنها ۳۲ درصد آن انجام شده بود، با تلاش جهادی به طور کامل آبرسانی به شهر همدان در کمترین زمان ممکن با موفقیت انجام شد.
قاسمی فرزاد تصریح کرد: با این طرح اکنون یک هزار و ۲۰۰ لیتر آب تصفیه شده در اختیار شهروندان قرار میگیرد که تا خرداد ماه این میزان به یک هزارو ۸۰۰ لیتر آب تصفیه شده میرسد.
او نیاز شهر همدان را در زمستان یک هزار و ۷۰۰ لیتر و در تابستان ۲ هزار لیتر خواند و گفت: با حفر ۳۰ حلقه چاه پدافندی بخشی از آب مورد نیاز شهروندان همدانی تأمین شد.
قاسمی فرزاد با اشاره سفر رئیس جمهور به همدان در سال گذشته افزود: مقرر شد ۱۴ هزار و ۱۳۵ میلیارد تومان برای ۲۱۳ مصوبه اختصاص داده شود که این میزان اعتبار در کشور و در بین دیگر استانها بی نظیر است.
او تأکید کرد: تاکنون ۲ هزار میلیارد تومان از مبلغ مقرر شده برای توسعه استان همدان اختصاص داده شده که در طرحهای عمرانی استان هزینه شده است.
استاندار همدان تکمیل بیمارستان اکباتان را از دیگر طرحهای درمانی برجای مانده از گذشته خواند که ۱۴ سال به شکل نیمه تمام رها شده بود و ابراز امیدواری کرد: این طرح تا خرداد امسال به بهره برداری برسد.
اگر ما زمین های کشاورزی( حدود ۵۰ میلیون هکتار ) ، کوه ، دره ، کویر و ....... را کنار بگذاریم ، خیلی خیلی سریع و راحت می توان به هر ایرانی ۵۰۰۰ متر مربع ، زمین رایگان داد...