مسئول واحد خواهران کمیته قرارگاه جهادی بقیه الله (عج) اهواز از بانوانی است که انجام کارهای جهادی را از سیل ۱۳۹۸ آغاز کرده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان خوزستان، خانم علیه دسمی گفت: فعالیتهای جهادی را از انجام کارهای فرهنگی و قرآنی و برنامههای هیئت در مسجد امام موسی ابن جعفر (ع) در منطقه کمپلو اهواز آغاز کردم و براساس نیازهایی که بود، به کارهای جهادی نیز ورود کردم.
وی سیل سال ۱۳۹۸ را اولین اتفاق و بهانه برای راه اندازی قرارگاه جهادی بقیه الله (عج) اهواز عنوان کرد و افزود: در این شرایط به اردوگاههای سیل زدگان شامل؛ جواد الائمه (ع)، ثامن الائمه (ع)، اردوگاههای مسیر حمیدیه و الهایی اعزام میشدیم.
خانم دسمی به برگزاری برنامههای فرهنگی و قرآنی برای بانوان و کودکان سیل زده ساکن در اردوگاهها اشاره کرد و ادامه داد: همچنین با دعوت از مشاوران و روانشناسان، تلاش میکردیم ناراحتیهای روحی و روانی آنها التیام داده شود.
مسئول واحد خواهران کمیته قرارگاه جهادی بقیه الله (عج) اهواز آموزشهای کارهای هنری و خیاطی به بانوان در اردوگاههای سیل زدگان سال ۱۳۹۸ برای بهبود شرایط روحی و روانی را از دیگر فعالیتها برشمرد و اضافه کرد: حین تردد به مناطق سیل زده، ۲ پسربچه جلوی خودروی ما را گرفتند و درخواست کمک و رفع مشکلات ناشی از آبگرفتگی در منطقه عین ۲ کردند.
این بانوی خیر جهادی در خوزستان که ۱۵ سال از عمرش را صرف کارهای جهادی کرده است، میگوید: آبگرفتگی منازل در این منطقه به حدی بود که برخی از خانهها در معرض خطر تخریب قرار داشتند، سپس برادران قرارگاه جهادی بقیه الله (عج) اهواز به مسئله ورود کردند و توانستند ۸۰۷ منزل را بازسازی و بهسازی کنند، همچنین پس از شناسایی بانوان سرپرست خانواده، حدود ۱۲ منزل برای آنها ساختیم و تعمیر کردیم.
خانم دسمی امام حسن مجتبی (ع) را بهترین الگو و اسوه بخشش و کرامت برای همه ما معرفی کرد و گفت: وقتی کسی خودش را متعلق به این آب و خاک بداند و برای کشور و دین و شهدای گرانقدر ارزش قائل باشد، وارد میدان کارهای فرهنگی، جهادی و اجتماعی میشود.