به دنبال فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر واجب شرعی و سیاسی بودن حجاب به دو نحوه شکلی و ماهوی با بی حجابی مقابله میشود.
علیرضا قاسمی فرزاد افزود: همه واحدهای صنفی مکلف به نصب پی آر کد و درخواست رعایت حجاب از مشتریان هستند و در صورت عدم پذیرش از ارائه خدمات خودداری کنند.
او تأکید کرد: همچنین همه مراکز خدمات رسان از قبیل آموزشی، گردشگری، بانکها، اداری، درمانی، ورزشی، تئاتر و سینما موظف به امر به معروف هستند و در صورت عدم استنکاف از ارائه خدمات پرهیز می شود.
قاسمی فرزاد افزود: درباره خودروها و موتورسیکلتهایی که راننده یا سرنشین آنها حجاب را رعایت نکرده باشند اعمال قانون خواهد شد.
استاندار همدان دستگاههای فرهنگی و آموزشی را به تبیین مباحث فرهنگی پیرامون حجاب به شکل نرم افزاری مکلف کرد و از اجرای برنامههای تشویقی و حمایتی برای مدیران و صنوف فعال در این زمینه از قبیل در اختیار گذاشتن مکان و تسهیلات و حمایتهای مالی خبر داد.
قاسمی فرزاد بر عمل کردن مدبرانه، استفاده از ظرفیتهای مردمی و دولتی برای برگزاری نمایشگاههای دائمی مد و لباس ایرانی اسلامی در نقاط مختلف همه شهرستانها تأکید کرد.
دادستان عمومی و انقلاب استان همدان هم گفت: ما در حیطه وظایف خود عمل میکنیم، اما تأکید بیشتر بر بسترسازی، آموزش، آگاهی بخشی و فرهنگی است و سپس برخورد، هیچ مشکلی در برخورد نداریم، اما فعالیتهای ایجابی اولویت دارد.
حسن خانجانی همچنین از تشکیل ۶ پرونده در تعطیلات نوروز در حوزه برخورد با بی حجابی خبر داد.
فرمانده نیروی انتظامی استان همدان نیز با تأکید بر اولویت اقدامات ایجابی قبل از سلبی به دلیل کم سن بودن کسانی که کشف حجاب میکنند و نیاز به آگاهی بخشی و کار فرهنگی بیشتر وجود دارد، گفت: سامانهها برای برخورد فراهم است، تعداد زیادی نیرو در نظر گرفته ایم.
سردار امیری افزود: دوربینهای چهره زن متصل به بانکهای اطلاعاتی و دارای امکان ذخیره اطلاعات برای ارائه به مقامات قضایی در حال نصب است، همه کسانی که کشف حجاب کرده اند شناسایی میشوند و یک بانک اطلاعاتی از این افراد تشکیل میشود.
او از آموزش و پرورش، دانشگاهها، حوزههای سایبری بسیج و سپاه خواست در فضای مجازی اقدامات آگاهی بخشی و روشنگری جریانات پشت پرده این رفتارها را انجام دهند.