رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: ۲۵ هزار و ۴۴۴ تن گوشت قرمز سال گذشته در این استان تولید شد.
او تأکید کرد: سال گذشته همچنین ۲۹۴ هزار و ۲۷۰ تن شیر خام در دامداریهای استان همدان تولید شد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان میزان تولید عسل را در سال گذشته سه هزار و ۴۱۲ تن عنوان کرد.
بهراملو تصریح کرد: در سال گذشته پنج هزار تن انواع ماهیان سردآبی و گرم آبی تولید و چهار میلیون و ۳۰۰ هزار قطعه انواع ماهیان زینتی رهاسازی شد.
او تولید ۸/۵ میلیون بچه ماهی سردآبی و گرم آبی در ۵۲۵ واحد پرورش ماهی را از دیگر فعالیتهای جهاد کشاورزی استان دانست.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: ۱۳ شرکت دانش بنیان نیز در حوزه کشاورزی در سطح استان همدان ایجاد شد.