رئیس نمایشگاه بینالمللی قرآن با اشاره به اینکه طرح قرآنی و ملی بشری در ۲۰ استان اجرا شده است، گفت: در این مدت بیش از پنج هزار مربی تربیت شده است.
معاف با یادآوری اهمیت قرائت و درک آیات قرآن از رهگذر آیات و روایات تصریح کرد: بر اساس پیمایشهای صورت گرفته در سالهای گذشته، بخش بزرگی از دانشجویان کشور در روخوانی قرآن مشکل دارند و از آن جا که ارتباط آنها با زبان عربی دچار اختلال است، از مراجعه به قرآن خوف دارند.
وی با اشاره به پیشینه شکل گیری طرح بشری گفت: این طرح در ابتدا در برخی محافل حرفهای قرآن کریم در تهران کلید خورد تا هر فرد با هر سطح سواد بتواند بر اساس یک مدل آموزشی با قرآن انس بگیرد. بر این اساس هر فرد طی مدت سه تا هفت روز از طریق شنیدن و مشاهده، با کلمات کلیدی قرآن کریم آشنا میشود.
معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر لزوم حرکت به سمت اجرای طرح بشری در آموزش و پرورش گفت: بر اساس توافقات صورت گرفته قرار است در آزمون استخدامی پیش رو وزارت آموزش و پرورش، آنها که در دو سال اخیر در موسسات قرآنی فعالیت داشته اند نیز امکان حضور در آزمون را داشته باشند.
در ادامه این مراسم از مدیران و مربیان فعال و تاثیرگذار در اجرای طرح قرآنی و ملی بشری تجلیل شد و گروه سرود و همخوانی طه به اجرای قطعاتی در مدح و منقبت امام حسن مجتبی (ع) پرداخت.
سیامین دوره نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم تا ٢۶ فروردین با شعار «میخوانمت» در مصلای امام خمینی (ره) تهران برگزار میشود. زمان بازدید از این نمایشگاه از ساعت ۱۷ تا ٢۴ خواهد بود.