رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: بازرسان بهداشت محیط بیش از یک میلیون مورد بازرسی و بیش از ۴۰۰ هزار مورد کلرسنجی از آبهای آشامیدنی انجام دادند.
رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت:: در این مدت یک میلیون و ۱۳ هزار و ۸۶۹ مورد بازرسی و تعداد ۴۲۱ هزار و ۶۶ مورد کلرسنجی از آبهای آشامیدنی انجام شد و مقدار ۷۶۶ هزار و ۲۲۴ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته نیز کشف و از چرخه مصرف خارج شد.
دکتر جندقی تاکید کرد: به طور متوسط سه هزار و ۳۵۵ بازرس در روز در قالب هزار و ۸۱۰ گروه بازرسی و نظارتی بر وضعیت بهداشت محیط و بهداشت مواد غذایی مراکز اقامتی، مراکز و اماکن بین راهی، پایانههای مسافربری، مراکز تهیه و توزیع و عرضه و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی نظارت داشتند.
رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: در این مدت ۹۲۳ هزار و ۸۸۴ مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی و ۵۱ هزار و ۸۸۰ مورد بازرسی از سامانههای آبرسانی و تعداد ۳۸ هزار و ۱۰۵ بازرسی مشترک با سایر دستگاهها و سازمانها و اصناف انجام شده است.
دکتر جندقی افزود: ۲۰ هزار و ۴۹۴ واحد صنفی به علت رعایت نکردن استاندارد و موازین بهداشتی به مراجع قضایی معرفی شدند و سه هزار و ۷۸۴ واحد نیز تعطیل شدند.
رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: به تعداد ۱۶ هزار و ۱۴۷ شکایت مردمی رسیدگی شده است و با همکاری شهرداریها ۱۱ هزار و ۸۸۹ مورد دستفروشان دوره گرد مواد غذایی جمع آوری شد. همچنین تعداد ۷۲ هزار و ۸۰۲ مورد برنامه آموزشی برای اصناف و مردم برگزار و به تعداد ۴۷۳ هزار ۵۹۶ نفر آموزشهای لازم ارائه شد.
دکتر جندقی خاطرنشان کرد: با تجهیز بازرسان بهداشت محیط به وسایل پرتابل بررسی بهداشت محیط و بهداشت مواد غذایی تعداد ۶۵۳ هزار و ۲۶ مورد سنجش صورت گرفت و تعداد ۱۰ هزار و ۹۶۶ مورد نمونه برداری از مواد غذایی مشکوک انجام شد. همچنین از ۵۱ هزار و ۸۸۰ سامانههای آبرسانی بازرسی و تعداد ۲۴ هزار و ۶۳۹ نمونه برداری میکروبی و تعداد ۴۲۱ هزار و ۶۶ مورد کلرسنجی از آب آشامیدنی انجام شد.