دلمه سنندجی یکی از غذاهای مقوی و خوشمزه سنتی است که در مراسم های خاص طبخ می شود.
آموزش دلمه سنتی سنندجی توسط خانم منصوره سادات حسینی
مواد اولیه:
برگ چغندر ۵۰۰ گرم
گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم
برنج ۱۰۰ گرم
سبزی دلمه ۱۵۰ گرم
پیاز ۲۰۰ گرم
گوشت با استخوان ۵۰۰ گرم
روغن ارده کنجد به مقدار لازم
ادویه (دارچین زیره زردچوبه نمک فلفل) به میزان لازم
رب انار به میزان لازم
طرز تهیه:
بیشتر بخوانید:طرز تهیه مرغ شکم پر یا لونگی گیلانی +فیلم
وقتی تمام شد گوشت را که از قبل پخته بودیم را روی دلمهها میگذاریم و آب گوشت را به قابلمه دلمه اضافه میکنیم و روی حرارت پایین میگذاریم تا آرام پخته شود در ضمن موقع سرو کمی رب انار روی دلمهها میریزیم یا یک ظرف رب انار کنار دلمهها میگذاریم.
البته در سنندج بعداز پخت روی دلمه روغن یاکره محلی میریزند.
روش تهیه دلمه سنندجی توسط خانم حسینی
منبع: سایت به خانه بر میگردیم