کیک مرغ، غذایی ساده و بسیار خوشمزهای است که میتوانید بسته به سلیقه خودتان مواد مختلفی در آن بریزید و آن را به شکل دلخوا ه، از قالبی تا تک نفره تهیه کنید.
مواد تشکیل دهنده و طرز تهیه کیک مرغ:
۲ سینه مرغ
۱ قاشق چایخوری نمک
۱/۲ قاشق چایخوری فلفل
۱/۲ قاشق چایخوری پاپریکا
۲ تخم مرغ
۱۵۰ml (۳/۴ فنجان) کرم
۱/۲ قاشق چایخوری کاری
۱/۲ قاشق چایخوری مخلوط ادویه جات ترشی جات
۱/۲ قاشق چایخوری پونه کوهی
۱/۲ قاشق چایخوری تکههای فلفل قرمز
۱ گوجه فرنگی خرد شده
۳ قاشق غذاخوری پارمزان رنده شده
روش تهیه:
سینه مرغ را به قطعات کوچک بریزید، در یک کاسه تخم مرغ، خامه و ادویه ها را با هم مخلوط کنید. آن را روی مرغ بریزید. روی آن را با خلال گوجه فرنگی بپوشانید. به مدت ۲۰ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد (۳۸۰ درجه فارنهایت) بپزید روی آن را با پنیر پارمزان رنده شده تزیین کنید.