از آغاز اجرای طرح سلامت نوروزی کارشناسان بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی کاشان بیش از هفت هزار و ۳۷۹ بازرسی از واحدهای صنفی انجام دادند.
مهدی دلاوری با اشاره به اینکه همچنین در این مدت پنج هزار و ۳۶۴ کیلوگرم مواد غذایی فاسد، معدوم شد، افزود: در این بازه زمانی ۶۲۹ بازرسی از مراکز اقامتی و ۹۱۸ بازرسی از مراکز بین راهی، و همچنین دو هزار و ۸۱۲ مورد کلرسنجی شبکههای آب آشامیدنی و ۱۲ هزار و ۲۰۴ مورد سنجش پرتابل سطوح و مواد غذایی نیز انجام شد.
وی گفت: در این مدت، به ۱۰۵ شکایت بهداشتی طرح شده در سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت رسیدگی شده است.