نانهای سنتی در ماه مبارک رمضان، زینت بخش سفرههای افطار روزه دارن هرمزگانی است.
عباس نوروزی افزود: نان شَل شَلو، تُموشی، چَمچَمو و کُلوکُو ازجمله این نان هاست.
وی گفت: مهارت پخت نان سنتی توموشی هرمزگان با شماره ۳۱۳ در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.
وی افزود: با توجه به یافتههای باستان شناسی و کشف تنورههای باستانی پخت نان در رودان، قدمت پخت نان در هرمزگان به ۵ هزار سال پیش میرسد.
بیشتربخوانید:پخت ۴۰ نوع نان سنتی در هرمزگان
به گفته فرح امیری زاده کارشناس تغذیه: نانهای سنتی هرمزگان به علت داشتن تخم مرغ، پنیر، روغن و سس ماهی (مهیاوه)، سرشار از انواع ویتامین ها، کلسیم و پروتئین است.