استاندار مازندران: توسعه پایدار بهداشت و درمان در دولت سیزدهم در روستاها تحقق یافت.
سیدمحمود حسینی پور با بیان این که حرکت رو به جلوی مراکز بهداشتی و درمانی قابل لمس است، افزود: آمار ارایه خدمات بهداشت و سلامت به مردم در سالهای پس از انقلاب در استان قابل توجه و فوق العاده است.
وی با بیان این که خدمات نظام را باید به مردم اطلاع رسانی کنیم، ادامه داد: مردم باید جایگاه فعلی بهداشت و درمان را با وجود اینکه در حال توسعه هستیم، بدانند.
استاندار مازندران به منویات رهبر معظم انقلاب مبنی بر تحول دستگاههای اجرایی و خدمات رسان اشاره کرد و ادامه داد: تحولی کار کردن، یعنی سرعت ارایه خدمات را باید بیشتر کنیم.
حسینی پور با اشاره به این که اوایل انقلاب بیشتر پزشکان در همین استان از کشورهای خارجی به خصوص هند بودند، گفت: اکنون این وضعیت تغییر کرده، اما دسترسی خدمات بهداشت و درمان باید منطبق با رویکرد عدالت اجتماعی باشد.
نماینده عالی دولت در مازندران به ارایه خدمات مطلوب و یکسان به مردم در همه نقاط استان اشاره کرد و گفت: با توجه به وجود سه هزار و ۶۰۰ روستا و جمعیت قابل توجه، عدالت اجتماعی و توسعه پایدار بهداشت و درمان در این مناطق در این دولت باید عملیاتی شود.
حسینی پور با بیان این که باید بخش خصوصی را در حوزه بهداشت و درمان ورود بدهیم، گفت: سرمایه دارتربن اقشار کشور در مازندران صاحب ویلا هستند، این افراد برای گرفتن خدمات بهداشت و درمان از خدمات بخش خصوصی بهره مند میشوند که باید همین طور هم باشد.
استاندار مازندران به جمعیت شناور دو تا سه برابری استان مازندران در آخر هر هفته اشاره کرد و گفت: باید بررسی شود در طول سال چند درصد افراد غیر بومی و دارای شرایط مالی مناسب از خدمات بهداشت و درمان استان بهره مند میشوند.
حسینی پور یادآور شد: حداکثر تلاش این است که خدمات مراکز بهداشت و درمان دولتی را افزایش بدهیم، اما با توجه به تقاضا، رضایتمندی کامل وجود ندارد و شمار مراجعه کنندگان بسیار بالاست، لذا باید بخش خصوصی را در حوزه بهداشت و درمان تقویت کنیم.
نماینده عالی دولت در مازندران به ایجاد شهر و یا دهکده سلامت در استان اشاره کرد و گفت: توریسم سلامت ظرفیت بی نظیری است که باید در این حوزه به درستی حرکت جهشی صورت بگیرد، یعنی مسوولان دانشگاه علوم پزشکی باید سرمایه گذاران را در حوزه توریسم درمانی فرا بخوانند.
وی با بیان این که نیروی انسانی که در حوزه بهداشت و درمان در مازندران فارغ التحصیل میشوند باید در استان جذب شوند، گفت: این امر مستلزم داشتن برنامه و تفکر لازم است.
حسینی پور به مقوله جوانی جمعیت به عنوان اولویت نخست ماموریت ۲ دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل اشاره کرد و گفت: این دانشگاهها باید متوسط نرخ جمعیت ۱.۱درصد استان را افزایش دهند.
وی به فرسودگی بیمارستانهای مازندران اشاره کرد و پیشنهاد نمود تا بررسیهای لازم برای استفاده از ظرفیت و فرصت طرح مولد سازی انجام شود.
آغاز عملیات ساخت بیمارستان ۱۱۰۰ تخت خوابی در اردیبهشت ماه
رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران هم در دیدار اعضای هیات رییسه دانشگاههای علوم پزشکی مازندران و بابل با استاندار مازندران با گرامیداشت یاد شهدای سلامت دانشگاه، موفقیت در کنترل کرونا را مدیون جان فشانی کادر درمان و بهداشت دانست.
دکتر فرهاد غلامی در ادامه گزارشی از عملکرد دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: قرار گاه جوانی جمعیت دانشگاه نسبت به شناسایی ۱۱ هزار زوج نابارور و برنامه ریزی جهت درمان آنان در راستای افزایش و جوانی جمعیت اقدام کرد
وی افزود: تبدیل وضعیت ۸۲۱ نفر در سال گذشته در بخشهای مختلف ستادی و تابعه دانشگاه انجام شد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به اینکه از ۲۱ پروژه حوزه سلامت با اعتباری بیش از هفت هزار میلیارد ریال در هفته دولت ۱۴۰۱ بهره برداری شد افزود: بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای خرید تجهیزات در سال گذشته تخصیص داده شد
به گفته دکتر غلامی بیمارستان رازی قائم شهر اردیبهشت ماه افتتاح میشود و بیمارستان ۲۲۲ تختخوابی تنکابن تا شهریور ماه به بهره برداری خواهد رسید.
وی تصریح کرد: عملیات ساخت بیمارستان ۱۱۰۰ تخت خوابی تا نیمه اول اردیبهشت ماه سال جاری آغاز میشود
رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران خاطر نشان کرد: در زمینه کنترل بیماری دیابت، فشار خون و سرطانها در سال ۱۴۰۱ فعالیتهای خوبی انجام شد، یکی از مهمترین معظلات استان عدم ساماندهی سگهای ولگرد است، اجرای پرونده الکترونیک در سطح یک به طور کامل انجام شد و سطح دو در حال تکمیل است ، در حوزه آموزش، مجوز راه اندازی ده رشته جدید اخذ شد و راه اندازی دانشکده طب سنتی و دانشکده توانبخشی از برنامههای مهم معاونت آموزشی است.
حسن پور و گزارش این نشست: