معاون بهبود تولیدات دامی مازندران: پیش بینی میشود با جوجه ریزی اسفند پارسال، ۱۸ هزار و ۴۱۰ تن گوشت مرغ بهار امسال در استان تولید و به بازار عرضه شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران از جوجه ریزی ۱۰ میلیون قطعهای در مرغداریهای گوشتی استان مازندران در اسفند ماه سال گذشته خبر داد.
مسعود احمدی حاجی افزود: ۳ میلیون و ۵۳۹ هزار و ۳۲۰ قطعه از جوجه ریزیهای انجام شده در اسفندماه سال گذشته از نژاد آرین، یک میلیون و ۱۵۱ هزار و ۸۵۰ قطعه از نژاد آپلاس، ۳ میلیون و ۹۱۱ هزار و ۵۱۷ قطعه از نژاد راس و ۷۴۲ هزار و ۶۹۰ قطعه از نژاد کاب بود.
او تعداد جوجه گوشتی تولیدی کارخانجات جوجه کشی استان را ۳۳ میلیون و ۷۰۶ هزار و ۳۰۷ قطعه، جوجه گوشتی تولیدی مزارع مرغ مادر گوشتی را ۲۰ میلیون و ۸۹۰ هزار و ۲۱۵ قطعه، جوجه ریزی در مزارع مرغ گوشتی را ۱۰ میلیون قطعه و جوجه ریزی مزاع مرغ مادر گوشتی استان را ۷۶ هزار و ۴۶۰ قطعه اعلام کرد.
احمدی حاجی گفت: پیش بینی میشود با این تعداد جوجه ریزی، ۱۸ هزار و ۴۱۰ تن گوشت مرغ بهار امسال در استان تولید و به بازار مصرف عرضه شود.