اولین جشنواره سالیانه غذاهای سنتی (پرطرفدار) به مناسبت ماه رمضان در شهر موصل عراق برگزار شد.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما، به نقل از العالم؛ بیش از ۸۰ رستوران در موصل با مشارکت در این جشنواره و ارائه غذاهای محلی و سنتی، برای اولین بار به رقابت با یکدیگر پرداختند.
برای اولین بار آشپزهای بیش از هشتاد رستوران در موصل در اولین جشنواره سالیانه غذاهای سنتی موصل -که به مناسبت ماه مبارک رمضان برگزار شد- به رقابت (با یکدیگر) پرداختند تا غذاهای سنتی خود را -که عادت به ارائه آن به مشتری هایشان دارند- معرفی کنند این غذاها پرچرب هستند و این ویژگی است که غذاهای شرق و غرب را از هم جدا میکند.
احمد سالم، ناظر جشنواره: این اولین جشنواره غذا در موصل است همانند بقیه جشنوارههای غذا در جهان است.
شهروند عراقی: حال و هوای ماه رمضان در موصل با بقیه استان های عراق فرق دارد موصل مجموعهای از تشکلها و طیفها و آموزه هاست که هر کدام خوردنی و نوشیدنیهای خود را دارند.
طعم این غذاها و خوردنیهای معروف تنوع زیادی دارد و مردم موصل با حضوری گسترده در این جشنواره به غذاها و طعمهای لذیذی که بوی آن تمام جشنواره را پر کرده است نگاهی میاندازند این جشنواره همچنین فعالیتهای مختلف و سنتهای موروثی ماه رمضان را در بر دارد.
یاسر الکورانی ناظر موسسه فرهنگی بیتا: ما با این شکل و شمایل در این جشنواره حاضر شدیم تا بخشی از میراث موصل و لباسهای موصلی و فولکلور موصل را نمایش دهیم و به نسل آینده و جوانان یادآوری کنیم تا تاریخ موصل و میراث آن را بشناسند.
مهند علی، صاحب رستوران: این جشنواره غذاها و خوردنیهای مخصوص موصل است غذاهای سنتی موصل.
غذاهای عراقی طعم خاصی دارند و ارزش غذایی و البته همزمان چربی زیادی دارند و طعم آن تاریخ این سرزمین باستانی را نشان میدهد.
موصل با غذاهای معروف خود و بخشهای مختلف میراث ماه رمضان و استقبال دسته جمعی طیفهای مختلف نینوا، اولین جشنواره غذاهای سنتی خود را در عراق برگزار کرد.