بازارهای صادراتی محصولات غذایی رضوی در ۵ کشور آسیای میانه توسعه یافته است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیرعامل شرکت صنایع غذایی رضوی گفت: محصولات این شرکت در سالهای
مجتبی هادیان با اشاره به صادرات حدود ۲ هزار تن انواع محصولات غذایی رضوی افزود: صادرات دلاری از اقدامات مهم صورت گرفته این شرکت بوده که با ارزآوری برای کشور همراه بوده است.
تولید بیش از ۲۸۰۰۰ تن انواع محصول غذایی
وی با اشاره به تولید بیش از ۲۸ هزار تن انواع محصول در گروههای کیک، کلوچه، بیسکویت، نان، ویفر و اشترودل در این شرکت در مدت پارسال افزود: یا اینکه بیشتر کارخانههای فعال کشور در حوزه صنایع غذایی با کاهش تولید روبه رو بودهاند، این شرکت روند کاهشی در تولید نداشته است.
مدیرعامل شرکت صنایع غذایی رضوی دریافت جایزه تعالی ۵ ستاره، عنوان واحد برتر معاونت غذا و دارو خراسان رضوی و همچنین دریافت و پیادهسازی سیستمهای مدیریت کیفیت iso و استانداردهای مدیریت کیفیت HACCP را از موفقیتهای پارسال این شرکت عنوان کرد.
توسعه ارتباط با مراکز علمی
هادیان با تاکید بر اهمیت توسعه ارتباط صنعت با دانشگاهها و مراکز علمی گفت: تولید محصولات ویژهای همچون کیک عناب با همکاری جهاد دانشگاهی و امضا قراردادی میان شرکت صنایع غذایی رضوی و مرکز تحقیقات جهاد کشاورزی با رویکرد بهرهمندی از ظرفیتهای این مرکز برای تولید محصولات جدید و پیگیری کسب مجوز دانشبنیانی از اقدامات توسعه ارتباط صنعت با دانشگاههابرشمرد.