زنبوردار خوانساری با بهره گیری از دانش بومی عسل سفید تولید کرده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، اصفهان؛ مدیر عامل کارگاه تولیداین عسل گفت: این عسل که مرغوبترین عسلهاست حرارت نمیبیند وبه همین دلیل آنزیمهای مفید عسل حفظ میشود و خاص آن ارتقاء مییابد.
روح الله... جواهری افزود: در روش تولید این نوع عسل هیچگونه فرآوری انجام نمیشود و فقط رس یا کریستال شدن مدیریت وتحت نظرات دقیق قرار میگیرد.
دراین کارگاه روزانه ۴۰۰ کیلوگرم عسل در ۱۵ نوع و طعم تولیدو به کشورهای حاشیه خلیج فارس و آفریقایی صادر میشود.