کارشناس مواد خوراکی و آشامیدنی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: مصرف خرما و کشمش بهترین جایگزین استفاده از زولبیا و بامیه در وعده افطاری است.
وی اضافه کرد: به همین دلیل میل به خوردن شیرینی بویژه شیرینیهای این ماه که همان زولببا و بامیه هستند، داریم.
حسیبی ادامه داد: به دلیل اینکه در زمان افطار ولع خاصی داریم نسبت به مصرف شیرینی برای تامین انرژی، بهتر است از خوارکیهایی که شیرینی طبیعی دارند مانند خرما و کشمش استفاده شود.
وی اضافه کرد: افرادی که به بیماری دیابت مبتلا هستند باید از مصرف زولبیا و بامیه پرهیز کنند، زیرا مصرف این شیرینی در وعده افطار سریعا قند خون را بالا میبرد.
منبع: برنا