ته چین گرمساری یکی از انواع غذاهای خوشمزه و خوش طعم است که با مواد سادهای درست میشود.
اما اگر در روزهای عادی به استان سمنان سفر کردید میتوانید اولین انتخاب سرآشپز را که بهترین هم هست، ته چین گرمساری را انتخاب کنید.
برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ته چین گرمساری در ادامه با ما همراه باشید.
آموزش ته چین گرمساری توسط خانم وحیده زمانی
مواد لازم برای ته چین گرمساری
گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
برنج ۶ پیمانه
آلو خورشی ۱/۲پیمانه
کشمش پلویی ۱پیمانه
پیاز ۳ عدد
قرقورت یا آبغوره ۱قاشق سوپخوری
زعفران دم کرده غلیظ ۳ قاشق سوپخوری
خلال بادام و پسته به میزان لازم
ادویه پلویی مخصوص ته چین ۱ قاشق غذاخوری (زردچوبه، زیره سبز، دارچین، پودر گل سرخ، پودر هل، فلفل سیاه، گرد غوره، گرد لیمو، پودر گوجه فرنگی، سماق)
نمک به میزان لازم
روغن محلی به میزان لازم
گوشت را به صورت ورقههای نازک برش داده و با پیاز مخلوط کرده، ادویه هارا اضافه کرده، مقداری آبغوره یا قرقورت و آلو خورشی و دو قاشق غذا خوری کشمش اضافه کرده و اجازه دهید به مدت ۲۴ ساعت مزه دار شود.
برنج را به روش معمول آبکش کرده (کمی زنده بردارید) مقداری از برنج را با زعفران مخلوط کرده، کف قابلمه را مقداری روغن ریخته برنج زعفرانی را بریزید و گوشتهای مزه دار شده را به همراه آلو وکشمش روی برنج را پر کنیدوبا مقداری نمک گوشت هارا طعم کنید، مابقی برنج را اضافه کرده و کمی از زعفران را روی آن دهید.
ته چین را در ظرف مورد نظر کشیده و با خلال بادام و پسته تزئین کنید.
میتوانید ته چین را به روشی که همیشه تهیه میکردید تهیه کنید، ولی دیگر ته چین گرمساری نمیباشد.
مرغی که به روش ته چین گرمساری تهیه میشود به دلیل اینکه بدون آب آماده میشود بسیار خوشمزه است.
این ته چین گرمساری را حتما یکبار هم که شده امتحان کنید و از مزهی تازهی آن لذت ببرید.
میتوانید برای تهیه برنج از ترکیب برنج ایرانی و خارجی استفاده کنید.
بیشتر بخوانید:طرز تهیه ته چین گوشت و بادمجان در کمتر از ۳ دقیقه + با فیلم
میتوانید از تخم مرغ و ماست در تهیه ته چین استفاده کنید، ولی در ته چین گرمساری به این روش تهیه نمیشود.
ته چین گرمساری را میتوانید به همراه گوشت دنده و یا خورشتی آماده کنید. در این صورت باید گوشت حداقل ۱ ساعت و نیم بپزد و بقیه پخت را بدون آب در برنج بپزد.
همچنین میتوانید به مانند تصویر از جعفری در ته دیگ ته چین نیز استفاده کنید.
منابع: کانال به خانه بر میگردیم، سایت نکته چی، آشمزی