یکی از گلایه های بیماران خاص و صعب العلاج همواره هزینه بالای داروی این بیماران بود که گاهی تا چند ده میلیون تومان هم میرسید، اما به گفته این بیماران اکنون با فعالیت صندوق بیماران خاص و صعب العلاج این هزینه ها کاهش یافته است.
آقایی که از شهرستان آمده بود گفت: دارویی را که تا چند ماه پیش آزاد و با قیمت ۱۲ یا ۱۳ میلیون تومان تهیه میکردم امروز به قیمت یک میلیون تومان گرفتم، اما بسیاری از بیماران در این داروخانه از نحوه تحت پوشش قرار گرفتن در صندوق بیماران خاص و صعب العلاج اطلاعی نداشتند و برخی هم از مشکلاتی که در ثبت اطلاعات خود در این صندوق داشتند سخن گفتند.
وی گفت: من از سامانه بیمه سلامت اطلاعی نداشتم. فرد دیگری هم گفت: من به سامانه شهروندی بیمه سلامت مراجعه کرده ام اما هنوز پیامک رسیدگی به پرونده ام را دریافت نکرده ام. ما هم این موضوع را از مدیر عامل سازمان بیمه سلامت پیگیری کردیم.
دکتر محمد مهدی ناصحی، مدیر عامل سازمان بیمه سلامت در این باره گفت: اگر اشکالی در ارسال پیامک رخ دهد تلاش کرده ایم درخواست بیمار برای ثبت اطلاعات و پوشش بیمه ای به طور مستقیم به کارپوشه کمیته استانی برود تا در روند رسیدگی بیمار خدشه ای وارد نشود.
خبر خوب برای بیماران دیابتی که بیش از ۹ درصد جمعیت کشور را شامل میشود تحت پوشش قرار گرفتن داروهای ترکیبی و پر هزینه این بیماران است.
دکتر حسین رنجبران، معاون برنامه ریزی و توسعه سازمان بیمه سلامت در این باره گفت: ۲۰ قلم داروی کاربردی و پر هزینه بیماران دیابتی در لیست داروهای صندوق بیمارن خاص و صعب العلاج قرار گرفته است که میتواند در کنترل هزینه دارویی این بیماران کمک کننده باشد.
هموطنان برای ثبت اطلاعات خود می توانند به سامانه شهروندی بیمه سلامت به نشانی bimehsalamatiranin.ir مراجعه کنند.