در بازدیدهای نوروزی بازرسان بهداشت تربت حیدریه از مراکز تهیه و توزیع آش، حلیم، شله، زولبیا و بامیه ۷ متخلف این صنوف به مراجع قضایی معرفی شدند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،رئیس ادارۀ سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: از ابتدای ماه مبارک رمضان تاکنون ۱۶۰ بازدید از اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی مرتبط با ماه مبارک رمضان صورت گرفته است.
مهدی سعیدی افزود: این بازدیدها از مراکز تهیه و توزیع آش، حلیم، شله، زولبیا و بامیه صورت پذیرفت که ۲۰ مورد نمونهبرداری انجام شد و پس از رصد محیط کار و نحوۀ تهیۀ این مواد غذایی، ۷ متخلف به مراجع قضایی معرفی شدند.
وی با تاکید بر اینکه تقارن نوروز و ماه مبارک رمضان منجر به تشدید بیش از پیش نظارتها بر اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی شده است گفت: سلامت مردم خط قرمز بازرسان بهداشت محیط و حرفهای است.
رئیس ادارۀ سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه افزود: از مردم تقاضا داریم در صورت مشاهدۀ هرگونه تخلف، مراتب را به سامانۀ ۱۹۰ اطلاع بدهند.