شرکت استرالیایی Vox که در زمینه تولید غذا فعالیت میکند، توانسته است در آزمایشگاه گوشت قلقلی ماموت تولید کند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ یک شرکت استرالیایی دست به تولید گوشت قلقلی از ماموتهای منقرضشده زده است. آنها با این پروژه میخواهند نشان دهند که فناوریهای جدید چگونه میتوانند تولید گوشت از سلولهای آزمایشگاهی را ممکن کنند، بدون این که نیازی به کشتار حیوانات زنده باشد.
بهگزارش گاردین، شرکت استرالیایی Vow توانسته است گوشت ماموتی را که مدتها پیش از روی کره زمین منقرض شده بود، احیا کند. درحالحاضر شرکتهای زیادی در تلاش برای تولید گوشتهای آزمایشگاهی هستند، اما Vow با ترکیب گونههای جانوری نامتداول اقدام به تولید گوشت میکند.
گوشت ماموت چگونه تولید شد؟
«تیم نائوکسمیت»، همبنیانگذار Vow درباره انتخاب ماموت میگوید: «این [حیوان]نماد فقدان تنوع و نماد تغییرات اقلیمی است.» این شرکت برای تولید گوشت ماموت با «ارنست وولوتانگ» از دانشگاه کوئینزلند همکاری کرده است. تیم او دنباله DNA میوگلوبین ماموتها را که پروتئینی کلیدی در تشکیل مزه گوشت است، برداشتند و جاهای خالی آن را با DNA فیل تکمیل کردند.
سپس این دنباله ترکیبی را درون سلولهای بنیادی میوبلاست یک گوسفند قرار دادند. درنهایت این سلولها تکثیر شدند تا گوشت ماموت را بهوجود بیاورند. وولوتانگ میگوید این سازوکار بهطرز عجیبی آسان و سریع بود و ظرف چند هفته انجام شد.