یکی از ویژگیهای تعطیلات نوروز، تغییر عادت غذایی و مصرف خوراکیها و تنقلاتی است که سبب چاقی و اضافه وزن میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ کارشناسان حوزه سلامت می گویند: خوردن تنقلات و شیرینیهای مخصوص دید و
1 - سعی کنید از شیرینیهای کوچک با شیرینی کم استفاده کنید.
2 - مجبور نیستید در هر دید و بازدید نوروزی از همه مواد غذایی موجود میزبان مصرف کنید.
3 - در صورت امکان فاصلههای بین چند دیدار را پیاده طی کنید.
4 - از انواع شربتهای خانگی کم شیرین مانند شربت سکنجبین، شربت خاکشیر، شربت به لیمو و شربت آبلیمو استفاده کنید.
5 - به تغذیه سالمندان و کودکان توجه بیشتری کنید تا از پرخوری و یا بیشخواری آنها جلوگیری شود.
6 - در صورت نبود زمان کافی برای پخت و پز غذا در ایام عید و مصرف زیاد آجیل، شیرینی و میوه در روز سعی کنید وعده ناهار و شام بسیار سبک باشد مثل خوردن نان و پنیر و سبزی، نان و پنیر و خیار و گوجه، فرنی و سوپهای ساده و البته از مصرف غذاهای آماده، پرچرب و فست فودها خودداری کنید.
7 - پس از صرف شام زود نخوابید یا قبل از خواب آجیل زیاد مصرف نکنید.
توجه بیشتر به مصرف آجیل و شیرینی در ایام نوروز شما را از مصرف سایر گروههای غذایی مانند شیر و لبنیات، گوشت و حبوبات و سبزی و میوه دور میکند.
در نوروز سعی کنید بیشتر از انواع سبزیهای خام و پخته به ویژه سبزی خوردن و سالاد خانگی استفاده کنید.