یکی از ابعاد تعالی انسان در ماه مبارک رمضان، رعایت آداب تغذیه در این ماه پرفیض است.
به گفته ابراهیم فلاحی از متخصصان تغذیه لرستانی روزه داران بهتر است افطار خود را با شیر ولرم، آب ولرم، چای کمرنگ و خرما و عسل باز کنند همچنین میتوانند از نان و پنیر، آش، حلیم کم روغن و تخم مرغ در وعده افطار استفاده کنند.
مهناز مردانی از دیگر متخصصان لرستانی نیز گفت: ایام ماه مبارک رمضان ایام پرخوری و زیاده روی نیست بلکه باید از خوردن غذاهای پرچرب و پرقند، فست فودها، آبگوشت و کله پاچه پرهیز کرد تا دچار بیماری نشویم.
مردانی افزود: در این ایام روزه داران باید آب، آب میوه، شیر، دوغ، میوه و سبزی را بیشتر در سفره غذایی خود قرار دهند.