بسیاری از فرهیختگان براین باورند که ظرفیت خودکفایی و پایداری تولید گندم با فراهم شدن برخی الزامات در کشور وجود دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سال ۹۲ دومین باری بود که کشور به خودکفایی گندم رسید، اما این موضوع دوام زیادی نداشت به طوریکه بعد از گذشت سه سال مجدد واردکننده گندم شدیم.
با روی کارآمدن دولت سیزدهم، خودکفایی در تولید محصولات استراتژیک از جمله گندم و افزایش ضریب امنیت غذایی از جمله سیاستهای وزارت جهاد است که برای تحقق این موضوع راهکارهایی همچون کشت قراردادی، توسعه کشت دیم و مصوبه الگوی کشت و کاهش تولید محصولات آب بر اجرا شد.
سیدجواد ساداتی نژاد در این باره گفت: خودکفایی در تولید گندم طی سالهای گذشته سینوسی بوده است، به همین دلیل نگاه دولت ایجاد پایداری در خودکفایی تولید گندم و نان است.
وزیر جهاد کشاورزی افزود: سالانه ۹ میلیون تن گندم مورد نیاز واحدهای خبازی برای رسیدن به خودکفایی ۱۰۰ درصدی است که در سال زراعی جاری پایداری و خودکفایی گندم محقق میشود.