از ابتدای اجرای طرح ویزه نظارتی نوروز ۱۴۰۲ و ماه ضیافت در استان تاکنون ۱۸۲ پرونده تخلف تشکیل و به تعزیرات حکومتی ارسال شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، معاون بازرسی و حمایت از مصرف کنندگان اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان گفت:
تهوری با بیان اینکه در این مرحله دو گروه کالایی شامل خریدهای نوروزی و کالاهای پرمصرف ماه مبارک رمضان تحت نظارت بازرسان قرار می گیرند، افزود: مرحله خریدهای نوروزی به اتمام رسیده ولی کالاهای پرمصرف رمضان شامل خرما، زولبیا، بامیه، انواع شیرینی، سوپ، آش ، حلیم مراکز پخت و رستورانها مورد توجه و نظارت بازرسانان خواهد بود.
وی با بیان اینکه ۴۰ بازرس اداره کل صمت به همراه بازرسان جهاد کشاورزی، اتاق اصناف و روسای شعب تعزیرات بر بازار ماه مبارک رمضان نظارت می کنند، گفت: تیم های بازرسی درهنگام افطار نیز در سطح بازار نسبت به رصد و پایش کالاهای هدف اقدام می کنند.
معاون بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان سازمان صمت استان با بیان اینکه از ابتدای اجرای این طرح تاکنون سه هزار و ۹۴۶ بازرسی توسط بازرسان این اداره کل انجام شده، گفت: دراین مدت ۱۸۲ پروند تخلف تشکیل و به تعزیرات حکومتی ارسال شده که ارزش ریالی این پرونده ها بالغ بر ۱۱ میلیارد و ۹۰۱ میلیون ریال بوده است.
تهوری با بیان اینکه در حال حاضر جریمه هر نوبت تخلف تشکیل پرونده همچون عدم درج قیمت، عدم ارائه فاکتورخرید به بازرسان و عدم صدور فاکتور ۱۰ میلیون تومان است، افزود: جرائم تخلفاتی همچون گرانفروشی، کم فروشی نیز به میزان ۱۰ برابر ارزش تخلف است.
وی با بیان اینکه بیشترین تخلفات عدم درج قیمت، عدم ارائه فاکتور خرید ، گرانفروشی و احتکار بوده است، از متصدیان واحدهای صنفی خواست تا با توجه به جرائم در نظر گرفته شده ، نسبت به نگهداری فاکتور خرید کالاهای موجود در واحد صنفی و ارائه به بازرسان و درج قیمت کالا و نصب نرخ نامه در معرض دید مردم در سال ۱۴۰۲ اقدام کنند تا دچار مشکل و پرداخت جریمه نشوند.