معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور گفت: رانندگی در ماه مبارک رمضان مستلزم رعایت نکاتی از سوی رانندگان است؛ در این ایام، خوابآلودگی، ضعف و بیحالی عامل مهمی است، که باید به آن توجه شده و رانندگی با دقت بسیار بالایی انجام شود.
معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور افزود: روزهداری باعث میشود برخی افراد، کمی با اُفت فشار و قند خون مواجه شوند یا در افراد با سن بالا ممکن است حتی تاری دید رخ دهد؛ بنابراین باید در این شرایط پشت فرمان خودرو قرار نگیریم، چون تأثیر آن در رانندگی مشهود است، بنا به تجارب سالهای گذشته، رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی در ایام ماه مبارک رمضان مشهود میباشد.
وی در خصوص عجله و شتابهای عصرگاهی و نزدیک به اذان مغرب افزود: سرعتهای غیرمجاز، حرکات مارپیچ و تغییر مسیر از یک خط به خط دیگر و... باعث بینظمی در عبور و مرور و حوادث رانندگی میشود. هرچند که این تخلفات رصد شده و رانندگان اعمال قانون میشوند، اما دلیل این تخلفات، نبود زمانبندی برای حرکت از مبدأ به مقصد یا توجه نکردن به شرایط ترافیکی مسیرهایی است که قبل از افطار باید طی نماییم.
معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور بیان کرد: توصیههای ما به هموطنان این است که سفرهای درون شهری خود را با برنامه ریزی به ساعات پیک ترافیک موکول نکنند و به اولویتهای عبور سایر کاربران ترافیکی و وسایل نقلیه را مدنظر قرار دهند.
وی در پایان گفت: بیتردید توجه به توصیههای پلیس در هنگام انجام وظیفه و رعایت بیش از پیش مقررات رانندگی، میتواند بار سنگین خدمت در این ایام و ماه مهربانی را به حداقل ممکن برساند.