افزایش مصرف غذاهای غنی از منیزیم موجب کاهش خطر ابتلا به زوال عقل میشود.
پایگاه اینترنتی نیوزمدیکال نوشت: طبق تحقیقات دانشمندان دانشگاه ملی استرالیا، مصرف منیزیم بیشتر در رژیم غذایی روزانه به سلامت بهتر مغز همزمان با افزایش سن منجر خواهد بود.
این محققان بر این باورند که مصرف بیشتر مواد غذایی سرشار از منیزیم مانند اسفناج و آجیل به کاهش خطر ابتلا به بیماری فراموشی و زوال عقل کمک میکند؛ بیماریی که دومین عامل مرگ در استرالیا است و در جهان رتبه هفتم را دارد.
تحقیق و مطالعه بر روی بیش از ۶۰۰۰ نفر در انگلیس در رده سنی ۴۰ تا ۷۳ سال که از نظر درک و شناختی سالم بودند، نشان داد افرادی که روزانه بیش از ۵۵۰ میلیگرم منیزیم مصرف میکنند، در مقایسه با افرادی که حدود ۳۵۰ میلی گرم منیزیم در رژیم روزانه خود مصرف میکنند، سن مغزشان زمانی که به ۵۵ سالگی میرسند، تقریباً یک سال جوانتر است.
انتظار میرود تعداد افرادی که در سراسر جهان به زوال عقل مبتلا میشوند در سال ۲۰۵۰ به ۱۵۲.۸ میلیون نفر افزایش یابد، یعنی بیش از دو برابر سال ۲۰۱۹.
محققان میگویند با توجه به اینکه هیچ درمانی برای زوال عقل وجود ندارد و درمانهای دارویی در ۳۰ سال گذشته ناموفق بوده است، بهتر است توجه بیشتری به پیشگیری معطوف شود.
طبق این مطالعه، مصرف بیشتر منیزیم در رژیم غذایی از سنین پایینتر ممکن است از ما در مقابل بیماریهای اعصاب و زوال عقل تا زمانی که به ۴۰ سالگی میرسیم محافظت کند.
همچنین مصرف بیشتر منیزیم در رژیم غذایی ممکن است به محافظت از اعصاب در مراحل اولیه پیری کمک کند. این بدان معناست که افراد در هر سنی باید به مصرف منیزیم توجه بیشتری کنند.