شهروند خبرنگار ما با ارسال پیام از ابهامات قرعه کشی خودروهای وارداتی و عدم پاسخگویی وزارت صمت گلایه کرد.
به گزارش سرویس شهروندخبرنگار خبرگزاری صداوسیما، پس از گذشت تقریبا چهار سال از اعلام رسمی ممنوعیت واردات خودرو و پس از طرح انتقادات بسیار از سوی کارشناسان و مسئولان مختلف به این امر، هیات وزیران در جلسه ۲۶/ ۵ /۱۴۰۱ به پیشنهاد وزارت صمت لغو ممنوعیت واردات خودرو را تصویب کرد. با این حال قرعه کشی و ثبت نام واردات خودرو ابهامات بسیاری دارد.
شهروند خبرنگار ما با ارسال پیام درخواست پیگیری این موضوع را دارد.
متن پیام شهروند خبرنگار ما:
پس از دو هفته ثبت نام در طرح واردات خودرو و عدم ارسال هیچ پیامکی اکنون که قرعه کشی انجام شده بعد از تماس تلفنی میگویند اگر نمیتوانید وارد سایت شوید پس مجاز نشدید!
از شما رسانه ملی درخواست پیگیری دارم، چون قشر مرفه در این طرح ثبت نام نکردند ما خودمان بعد از ۱۰ سال و داشتن ماشین ال نود با کلی وام ۵۰۰ میلیون را جور کردیم، چون از طرحهای دیگر نتوانستیم استفاده کنیم در این طرح ثبت نام کردیم. خوب چرا دو هفته ما را معطل نگه داشتند الان هم جواب مشخصی نمیدهند. سامانه تلفنی وزارت صمت هم اعلام کرد که هیچ دستورالعمل و حتی سامانهای برای پیگیری نیست. شماره ۱۲۴ هم که اعلام کردند هنوز جوابی برای این مشکل ندارند.