مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه: رستوران های بین راهی استان در تعطیلات نوروز بازرسی می شوند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه،
مهدی حسین پور افزود: فرآوری پخت و نگهداری مواد غذایی، نحوه سفارش و پذیرایی، شرایط عمومی بهداشتی، سقف، دیوارها، کف، ایمنی و ... مورد بررسی و ارزیابی قرار می گیرند.
طرح ویژه عیدانه تا نیمه فروردین سال جدید در هتل ها، فرودگاه ها، فروشگاههای زنجیره ای، مراکز پذیرایی، مراکز اقامتی بین راهی، میادین میوه و تره بار، خدمات قالیشویی و مراکز فروش شیرینی اجرا میشود.