توپک هویج می تواند برای نوروز نیز بسیار مناسب باشد. اگر به طعم هویج و گردو علاقه دارید این شیرینی خوشمزه را می توانید همیشه برای کودکان خود تهیه کنید تا تنقلات سالم میل کنند..
به گزارش سرویس وبگردی خبرگزاری صدا و سیما توپک هویج با بیسکویت پتی پور و طعم دارچین تهیه می شود. این توپک یکی از تنقلات بسیار خوشمزه است که می توانید به راحتی آن را در منزل تهیه و از میهمانان خود پذیرایی کنید.
هویج ۲۵۰ گرم یا سه عدد
شکر نصف پیمانه
بیسکویت پتی بور ۱۰۰ گرم
گردوی خرد شده نصف پیمانه
دارچین۱ قاشق مرباخوری ( اگه دارچین دوست ندارید ، می تونید حذفش کنید )
پسته پودر شده نصف پیمانه
نارگیل پودر شده نصف پیمانه
طرز تهیه توپک هویج
* ابتدا هویج رو پوست کنده و با مقداری آب بپزید. آب در حدی که سطح هویجها را بپوشاند کافی هست .
* سپس هویجها را به هر روشی که دوست دارید خرد کنید.می توانید از رنده ریز یا از غذاساز استفاده کنید.
* بعد داخل قابلمه ریخته و شکر هم اضافه کرده و ۵ دقیقه با حرارت ملایم بپزید.در حین پختن بایستی هم بزنید .
* بعد از اتمام پخت ، اجازه بدهید خنک بشود (در این فاصله که هویج خنک می شود شما می توانید بیسکویت و گردو و پسته رو پودر کنید ).
* اول بیسکویت رو پودر می کنیم ( نیاز به ترازو ندارید ؛ این بیسکویت ۱۲۷ گرم هست اگه ۴تا عدد از آن را برداریم ۱۰۰ گرم خواهد شد) .
* بعد گردو و پسته رو هم خرد می کنیم.
طرز تهیه توپک هویج خانگی
* بعد بیسکویت و دارچین و گردو رو به مخلوط هویج و شکر اضافه کنید.
*از این مخلوط گلوله هایی از فندق بزرگتر برداشته و داخل پسته و نارگیل یا ترافل رنگی و…غلت بدهید.
توپک آماده است. نوش جان