۲۵ نوع از غذاهای بومی محلی استان فارس در فهرست آثار ناملموس کشور به ثبت رسیده است.
روانشاد از جمله این غذاها و دسرهای ثبت شده را، حلوای ارده و نان تابهای داراب –آش ماش و رب انار ارسنجان –فالوده شیراز نام برد و گفت: شیربرنج-ماشک نرگسی-حلیم بادمجان –کوفته هلو-قنبرپلو و کلم پلو که بیشتر از شهرستانهای لارستان –لامرد-ارسنجان –ایزدخواست و آباده و شیراز است در دست اقدام براتی ثبت ملی قرار دارند.
سرپرست معاونت گردشگری اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان فارس در ادامه گفت: علاوه بر جاذبههای گردشگری استان فارس همین تنوع غذایی باعث شد در بهار سال قبل ۲ میلیون و ۸۵۰ هزار گردشگر مسافر و زائر به استان فارس سفر کنند.
روانشاد گفت: پیش بینی میشود ورودی مسافر در بهار امسال بین ۱۰ تا ۱۵ درصد نسبت به سال قبل افزایش یابد.