احمد زاده گفت: شرایط جادهای این استان مناسب نیست و شبانه روز سه هزار خودروی شوتی در جادهها تردد دارند.
احمدزاده با بیان اینکه امسال صد میلیارد تومان برای اصلاح نقاط حادثه خیز در جاده های استان اختصاص داده شد، گفت: برای راه اندازی ایست و بازرسی در جادهها ۱۵ میلیارد تومان اختصاص داده شد که راه اندازی این بازرسیها باعث جمع آوری خودروهای شوتی می شود.
وی عنوان کرد: بخشی از نقاط حادثه خیز را باید زیر ساختی ساماندهی کرد و برخی هم باید فرهنگ سازی و تبلیغات مناسب انجام شود.
احمدزاده از مسئولان مخابرات استان خواست تا ورودیهای همه استانهای همجوار به استان کهگیلویه و بویراحمد را با پیامک هشدار به رانندهها متذکر شوند.
سردار مصطفایی فرمانده پلیس استان هم گفت: گشت های پلیس نیز همچون سالهای قبل در جادههای استان مستقر هستند.
وی با اشاره به اینکه اکثر تصادفات در ۳۰ کیلومتری ورودی شهرها رخ می دهد افزود: برای کنترل و نظارت بیشتر بر حوادث رانندگی توقیفهای ساعتی خودروهای متخلف را با جدیت اجرا خواهیم کرد.
سرپرست معاونت عمرانی استانداری نیز در این جلسه با بیان اینکه پنج درصد فوتیهای اخیر کشور در استان کهگیلویه و بویراحمد رخ داده است گفت: باید اصلاح نقاط حادثه خیر در دستور کار قرار گیرد.
شهامت با اشاره به اینکه از ابتدای امسال تاکنون ۵۶ نقطه حادثه خیز در استان اعلام شده که ۴۵ نقطه آن اصلاح شد افزود: تا دو روز آینده باید چراغهای چشمک زن در کمربندی یاسوج نصب شود.
محمدی مدیر کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان هم گفت: اقدامات اولیه برای کاهش تصادف در برخی از نقاط حادثه خیر جاده ها انجام شد.
محمدی با بیان اینکه ۲۱ دوربین کنترل سرعت در جاده های استان فعال است، افزود: میزان تردد در چهار شبانه روز گذشته نسبت به مدت مشابه پارسال ۳۵ درصد افزایش داشته است.