دکتر مهدی تنگستانی گفت: مرغ منجمد تا هنگام عرضه باید در دمای ۱۸- سانتیگراد نگهداری شود و عمر ماندگاری لاشه کامل منجمد در این شرایط یک سال پس از تولید است.
وی در خصوص ویژگیهای ظاهری مرغ تازه در هنگام خرید اظهار داشت: در هنگام خرید باید توجه داشت که پوست بدن در مرغ تازه سفید مایل به زرد و بصورت یکنواخت روی بدن کشیده شده و همچنین پوست باید فاقد هرگونه پارگی، تورم، خونمردگی، تغییر رنگ و یا خراش باشد.
مدیر کل دامپزشکی استان در خصوص شرایط بهداشتی مرغ منجمد هم گفت: این محصول باید به صورت کاملا منجمد در بسته بندیهای سالم و دارای مشخصات، شامل: نام کشتارگاه، کدپروانه بهداشتی بهرهبرداری از اداره کل دامپزشکی استان، تاریخ تولید و انقضاء و آدرس و شماره تلفن کشتارگاه باشد.
دکتر تنگستانی افزود: مرغ منجمد پس از انجماد زدایی، عضلات و قوام طبیعی خود را حفظ کرده و سطح آن نیز نباید لزج باشد و بدون آثار و نشانههای سوختگی ناشی از انجماد و نیز علائم کپک زدگی (لکههای رنگی ناشی از رشد قارچ) باشد.