رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد گفت: مساجد باید با تشکیل حلقههای قرآنی- آموزش، تلاوت، جزءخوانی و تفسیر قرآن را در دستور کار داشته باشند که این موارد تکریم مساجد است.
وی گفت:سنت حسنهای در دهه پایانی ماه شعبان برای تکریم مساجد داریم، اما تکریم اصلی مساجد به حضور در آنهاست. تقاضا داریم که مردم، خانوادهها، جوانان و نوجوانان با حضور خود در مساجد، آنها را تکریم کنند.
محمدابراهیم تصریح کرد: ائمه جماعات و کارگزاران مساجد باید با برنامهریزی خوب و مناسب برای این ضیافت الهی آماده شوند. برگزاری ۳ وعده نماز جماعت به خصوص نماز صبح در دستور کار باشد. البته بعد از ماه رمضان هم برگزاری نماز جماعت صبح در دستور کار باشد.
رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد با بیان اینکه ائمه جماعات و کارگزاران مساجد باید با برنامهریزی مطلوب برای ضیافت الهی آماده شوند، گفت: در استان تهران، بیش از ۶۰۰ مسجد نماز صبح را به جماعت اقامه میکنند این تعداد باید همهگیر شود.
وی با اشاره به اینکه براساس تعالیم الهی قبل از ورود به ماه رمضان باید آمادگی ظاهری و باطنی در خود ایجاد کنیم، گفت: مومنان به ضیافت الهی در ماه رمضان همه دعوت شدهاند، اما برای بهرهبرداری از آن باید دلها را آماده کرد.
محمدابراهیم تصریح کرد: ائمه جماعت مساجد برنامهریزی کنند تا با افطاری ساده موجب همدلی و انسجام اهالی مسجد شوند. تکریم مساجد در دوری از تفرقه است. تفرقه یکی از شاخصهای مسجد ضرار است. در مسجد اختلاف نباید باشد و باید به خاطر خدا تحمل و مدارا با یکدیگر کنند. اگر اخلاص را زیاد کنیم، از تفرقه دوری میشود.
رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد خاطرنشان کرد: در ماه رجب بیش از ۴۰۰ مسجد مراسم اعتکاف برگزار و ۳۷ هزار نفر در آن شرکت کردند که بیشتر آنان جوانان، نوجوانان و دانشآموزان بودند.