پخت سمنو یکی از مهمترین آداب وسنت قدیمی در شوشتر است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان خوزستان، سمنو پزی یکی از آداب وسنت دیرینه پیش از عید در شوشتر است که هنوز در بسیاری از خانههای این شهرستان نزدیک فرا رسیدین نوروز انجام میشود .
سمنو که از جوانه گندم تازه تهیه میشود از زمان آغاز طبخ تا تهیه کامل بیش از ۲۴ ساعت به طول میانجامد در سمنو علی رغم این که هیچ گونه مواد شیرین کنندهای افزوده نمیشود، ولی به دلیل وجود جوانه گندم تازه شیرین میشود .
پخت سمنو نماد برکت محصولات کشاورزی است و نوید سال نو و پربرکت بودن سال زراعی جدید را میدهد .