شرکتهای دانش بنیان فعال در حوزه منابع طبیعی و محیط زیست نیاز به یک سری قوانین حمایتی دارند تا صاحبان دانش و فناوری در این زمینه ورود کرده و بدانند که اگر محصولی در این زمینه تولید کردند دولت خریدار آن خواهد بود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، عضو هیات علمی جهاد دانشگاهی کرمانشاه با اعلام این مطلب گفت: امیدواریم نمایندگان مجلس قوانینی تصویب کنند که طی یک برنامه پنج ساله نگاه ویژهای به استفاده از شرکتهای فناور و دانش بنیان بشود تا شاهد تحول جدی در کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست باشیم.
خلیل جلیلی بیان داشت: ضریب نفوذ تکنولوژیهای فناور و دانش بنیان در حوزه کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست کم و حدود ۶ درصد است، به این معنا که کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست از تمام شرکتهای فناورانه و دانش بنیانی که در کشور فعال هستند تنها ۶ درصد سهم دارند.
وی ادامه داد: موضوعاتی مانند امنیت غذایی، تولید و امنیت اجتماعی ارتباط مستقیمی با کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست دارد و از طرفی با تولید و کار سنتی نمیتوانیم شرایط مطلوبی داشته باشیم و در نهایت مجبور به استفاده از فناوری در این حوزهها هستیم.
عضو هیات علمی جهاد دانشگاهی کرمانشاه افزود: وقتی شخصی یک شرکت دانش بنیان و فناور دارد و محصولی تولید میکند اگر خریدار داشته باشد به راحتی تبدیل به ثروت میشود، اما چون در حیطه منابع طبیعی و محیط زیست خریدار بخش خصوصی وجود ندارد در نتبیجه شرکتهای دانش بنیان و فناور نیز رغبتی برای ورود به این بخش ندارند.