شصت واحد نانوایی در استان مرکزی نان کامل عرضه می کنند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ مدیرکل غله استان مرکزی می گوید: بر اساس این طرح، کارخانههای آرد موظف به رعایت استاندارد در سبوس گیری از آرد و تولید و عرضه آن با حداکثر سبوس شده اند.
ملکی افزود: اکنون پنج درصد نان تولیدی در استان با آرد سبوس دار تولید میشود که بر اساس هدف گذاری صورت گرفته تا یک سال آینده این میزان به ۸۰ درصد خواهد رسید.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اراک هم گفت: نان سبوس دار سرشار از مواد مغزی به ویژه فیبرها، آهن و گروه ویتامین ب بوده و برخلاف نان سفید که بدون سبوس است، سبب ابتلا به دیابت، فشار خون، کلسترول و چاقی نخواهد شد.