آمریکا، کانادا، بلژیک و کمیسیون اروپا از جمله کسانی هستند که قبلاً این برنامه را که متعلق به شرکت چینی بایت دنس است را در دستگاههای دولتی ممنوع کرده اند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از رویترز، تام توگندات، وزیر امنیت انگلیس گفت که مرکز امنیت ملی سایبری این کشور در حال بررسی است که آیا تیک تاک باید از تلفنهای دولتی منع شود یا خیر. این شبکه اجتماعی به دلیل ترس از اینکه اطلاعات کاربران ممکن است به دست دولت چین برسد و منافع امنیتی غرب را تضعیف کند، مورد توجه قرار گرفته است.
آمریکا، کانادا، بلژیک و کمیسیون اروپا از جمله کسانی هستند که قبلاً این برنامه را که متعلق به شرکت چینی بایت دنس است را در دستگاههای دولتی ممنوع کرده اند.
توگندات در پاسخ به این سوال که آیا مایل است تیک تاک از تلفنهای دولتی انگلیس ممنوع شود یا خیر گفت: درک اینکه دقیقاً این برنامهها چه چالشهایی ایجاد میکنند، چه چیزی میخواهند و چگونه به زندگی ما وارد میشوند، بسیار مهم است. به همین دلیل است که من از مرکز ملی امنیت سایبری درخواست کرده ام که این موضوع را بررسی کند، اما هنوز پاسخی دریافت نکرده ام.
او در مصاحبه جداگانهای با رادیو تایمز گفت: ما باید مطمئن شویم که گوشیهای ما جاسوس افزار نیستند، بلکه ابزارهای مفیدی برای ما هستند.
شرکت تیک تاک هم گفت که از چنین ممنوعیتی ناامید خواهد شد.
سخنگوی تیک تاک گفت: تصمیمات مشابه در جاهای دیگر مبتنی بر ترسهای نابجا بوده و ظاهراً ناشی از ژئوپلیتیک گستردهتر است، اما ما همچنان متعهد به همکاری با دولت برای رفع هرگونه نگرانی هستیم.
هفته گذشته، کاخ سفید از قانونی حمایت کرد تا به دولت اختیارات جدیدی بدهد تا تیک تاک و سایر فناوریهای خارجی را در صورت تهدید امنیت ملی ممنوع کند. انگلیس روز دوشنبه چین را به عنوان نماینده یک "چالش معین دوره ای" برای نظم جهانی در به روز رسانی طرح خود برای امنیت و سیاست بین المللی معرفی کرد.
ریشی سوناک، نخست وزیر انگلیس در جریان سفر به آمریکا در پاسخ به این سوال که آیا دولت در حال بررسی ممنوعیت تیک تاک است یا خیر گفت: ما به آنچه متحدانمان انجام میدهند نگاه میکنیم. ما میخواهیم مطمئن شویم که از یکپارچگی و امنیت اطلاعات حساس محافظت میکنیم؛ و ما همیشه این کار را انجام خواهیم داد و هر اقدامی را که لازم باشد برای اطمینان از این اتفاق انجام خواهیم داد.