استان آذربایجان غربی رتبه دوم کشور در صدور نشان حلال در محصولات تولیدی غذایی را دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد ، مدیرکل استاندارد آذربایجانغربی گفت: در سال جاری ۲۸ حلال برای تولید محصولات غذایی در آذربایجان غربی عرضه شده است.
وحید موسیپور افزود: طرحهایی که در جهت تولید یکی از توسعهیافتهها و توجه به کیفیت محصولات به ویژه در حوزه غذایی در پی آن، بررسی سموم موجود در تولیدات کشاورزی است.
موسی پور میگوید: آذربایجان غربی از استانهای تولیدکننده بخش عمدهای از محصولات کشاورزی است که میتوان با بررسی سموم در برخی از محصولات و همچنین تلاش برای کاهش آن، زمینهسازی و ارزآوری را برای استان و کشور فراهم کرد.