رئیس آموزش اورژانس کشور گفت: از ابتدای اسفند تاکنون، ۱۵ نفر فوت و ۳۵۳ نفر مصدوم شدند و بیشترین مصدومان مربوط به استانهای تهران، آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سعید مهرسروش در گفتگو با برنامه «سلام خبرنگار» شبکه خبر گفت: در صورت مواجهه با فردی که دچار سوختگی شده است، ضمن حفظ خونسردی، ارزیابیهای اولیه از محل داشته باشند و با اورژانس تماس بگیرند و به توصیههای پرستار اورژانس عمل کنند و در صورت نیاز، آمبولانس به محل حادثه اعزام میشود.
رئیس آموزش اورژانس کشور گفت: روش متوقف کردن در سوختگیهای حرارتی این است که باید در کمتر از ۱۰ دقیقه فرایند سوختگی را متوقف بکنند و یک تا دو دقیقه، عضو آسیب دیده را زیر آب ملایم قرار دهند تا خنک شود.
مهرسروش گفت: در آسیبهایی مربوط به چشم، حدود ۴ تا ۵ دقیقه محل آسیب دیده را از سمت داخل به خارج با آب شستشو دهند.
وی هشدار داد: برای افرادی که دچار سوختگی شده اند، از مالیدن پماد سوختگی، خمیردندان، سیب زمینی و ... بر روی محل سوختگی خودداری کنید.
رئیس آموزش اورژانس کشور با اشاره به آخرین آمار فوتیها شب چهارشنبه آخر سال گفت: از ابتدای اسفند تاکنون، ۱۵ نفر فوت کردند که این آمار به تفکیک استانها بدین ترتیب است؛ ۷ نفر در تبریز، ۴ نفر در تهران، ۲ نفر در همدان، ۱ نفر در ارومیه و ۱ نفر در قزوین.
مهرسروش با اشاره به آخرین آمار مصدومان گفت: ۳۵۳ نفر از ابتدای اسفند تاکنون در حوادث مربوط به چهارشنبه سوری مصدوم شده اند که ۴۹ نفر در بخشهای بیمارستانی و ۶ نفر در مراقبتهای ویژه بستری هستند.
وی گفت: بیشترین مصدومان به تفکیک استانها مربوط به تهران با ۹۰ مصدوم، آذربایجان شرقی ۴۱ مصدوم و آذربایجان غربی ۲۱ مصدوم است.
رئیس آموزش اورژانس کشور گفت: براساس آمار سال گذشته، ۸۱ درصد مصدومان حوادث مربوط به چهارشنبه سوری، آقا و ۱۹ درصد خانم بودند. همچنین ۶۵ درصد مصدومان، کسانی بودند که از مواد محترقه استفاده کردند و ۳۴ درصد مصدومان، عابران بودند و ۴۶ درصد از مصدومان، گروه سنی ۶ تا ۱۸ سال را داشتند.